Ukratno o nama

Dubinsko pranje je metoda temeljnog čišćenja koja se koristi za dubinsko čišćenje tepiha, nameštaja, tapaciranog nameštaja i sličnih površina koje su podložne nakupljanju prljavštine, mrlja i nečistoća koje se teško uklanjaju običnim metodama čišćenja.

Ova tehnika koristi specijalizovane mašine i preparate koji su specijalizovani da duboko prodiru u tkanine i materijale kako bi efikasno uklonili duboko usađene nečistoće, bakterije, alergene i mirise.

Površine se tretiraju odgovarajućim sredstvima koja pomažu u omekšavanju i otpuštanju nečistoća iz tkanine. XXXX mašina koristi vodu pod pritiskom, obično zajedno sa deterdžentima, da bi duboko prodrli u tkanine. Istovremeno, vakuumski sistem odmah usisava prljavštinu i vodu nazad, zajedno sa rastvorenim nečistoćama. Po završetku čišćenja, površine se ostavljaju da se osuše.

Zašto mi?

Kvalitetna Usluga

Dapibus accumsan tristique perso vulputate massa

Pouzdana Firma

Dapibus accumsan tristique perso vulputate massa

Najbolji izbor

Dapibus accumsan tristique perso vulputate massa

image DEDICATE TEAM

Dedicated Cleaner Ready
to Provide Service

Naši ljudi

Zadovoljni klijenti

Bio sam skeptičan u vezi usluge dubinskog pranja, ali odlučio sam da probam. I mogu reći da sam prijatno iznenađen! Moj kancelarijski nameštaj izgledao je zaista prljavo. Međutim, kada je tim završio, nisam mogao da verujem da su to isti taj nameštaj. Izgledao je kao nov! Osećaj svežine i čistoće je neopisiv. Definitivno ću koristiti ovu uslugu i ubuduće.
ratings
Nikola P. Preduzetnik
Nikada nisam bio ljubitelj čišćenja, ali ova usluga mi je promenila mišljenje. Momci su stigli i za tili čas su transformisali moj stari nameštaj. Mrlje koje sam mislio da nikada neće izaći, nestale su. Nameštaj je sada čist, mirisan i izgleda kao da je upravo kupljen. Sada se mogu fokusirati na stvari koje stvarno volim raditi, a ne na brigu oko čišćenja. Fenomenalno!
ratings
Marko S. Komercijalista
Oduvek sam imala alergije i nikada nisam mogla da se potpuno oslobodim osećaja zapušenog nosa i svraba očiju kod kuće. Onda sam probala dubinsko pranje koje je preporučio prijatelj. Rezultati su bili neverovatni! Osećam da je vazduh koji dišem čistiji, a simptomi alergije su se značajno smanjili. Sada svaki dan provodim u svom domu bez brige o alergenima. Ovo je zaista promenilo moj život!
ratings
Jelena M. Dizajner