Vratite stari sjaj nameštaja uz dubinsko pranje!

Da li ste umorni od gledanja vašeg nameštaja kako gubi sjaj i lepotu tokom vremena? Na sreću, postoji rešenje koje može povratiti svežinu i izgled vašeg nameštaja – dubinsko pranje nameštaja. Ova metoda čišćenja ne samo da će ukloniti vidljive mrlje i prljavštinu sa površine, već će prodreti duboko u tkanine, i vratiće im stari sjaj.

Pomoću posebnih mašina i naprednih tehnika, dubinsko pranje nameštaja prelazi granice uobičajenog površinskog čišćenja. Prljavština, mrlje i nečistoće koje su se vremenom sakupile unutar tkanina biće pažljivo uklonjene. Osim vizuelnog efekta, dubinsko pranje ima i druge prednosti. Uklanjanjem duboko usađenih čestica prašine, alergena i mikroorganizama, ova metoda čišćenja doprinosi i poboljšanju higijene vašeg doma, stvarajući zdravije okruženje za vas i vašu porodicu.

Proces dubinskog pranja nameštaja

Predtretman

01

Pre samog pranja, površine nameštaja se tretiraju posebnim sredstvima koja razbijaju i omekšavaju prljavštinu, mrlje i masnoće kako bi ih kasnije bilo lakše ukloniti.

Pranje i ekstrakcija

02

Poseban deterdžent se nanosi na površine nameštaja i zatim se koriste četke ili mlaznice za temeljno pranje. Nakon što su tkanine dobro oprane koristi se posebna funkcija mašine koja izvlači deterdžent, vodu i prljavštine na površinu.

Sušenje

03

Nakon ekstrakcije, nameštaj se ostavlja da se osuši.

Koliko vremena trošite na čišćenje?

  • Prosečno vreme koje provodimo čisteći kuću svake nedelje iznosi od 2 do 4 sata.
  • Između 7 do 10 osoba izjavljuje da im nedostaje vreme za čišćenje i spremanje svog doma.
  • Čak 20% muškaraca priznaje da nikada nisu detaljno očistili svoj dom.
  • U životu prosečne osobe provede oko 12,896 sati čisteći svoj prostor, što je gotovo 77 nedelja ili 1,5 godina života.
  • Otprilike 31% parova se bar jednom nedeljno posvađa zbog spremanja doma.
  • Neverovatnih 61% ljudi se oslanja na usluge dubinskog pranja nameštaja kako bi održali svoj dom čistim i urednim.

Ne samo da štedimo vaše vreme, već i osiguravamo da vaš dom bude blistav, osvežen i prijatan.

Koje usluge nudimo?

Predstavljamo vam naš širok spektar usluga posvećenih sveobuhvatnom čišćenju i osvežavanju nameštaja. Bez obzira na vrstu nameštaja koju imate – od udobnih garnitura do elegantnih fotelja, obraćamo pažnju na svaki komad kako bismo mu vratili izgubljeni sjaj i svežinu.

Svaki komad nameštaja u vašem domu zaslužuje posebnu pažnju. Kontaktirajte nas i dozvolite nam da vam pokažemo kako možemo transformisati vaš dom!

Pozovite nas
Za dodatna pitanja

Besplatan upit